Schiphol Taxi

Ook voor de luchthaven Schiphol hebben wij een zeer scherpe aanbieding. Een taxi voor 1 t/m 4 personen of een taxibusje t/m 8 personen, bij Taxi 8 bent u aan het juiste adres. Natuurlijk halen wij u ook graag op bij de luchthaven Schiphol, dit natuurlijk voor dezelfde scherpe prijs.

1 tot en met 4 personen

Voor slechts 165 euro brengen wij u met maximaal 4 personen naar de luchthaven Schiphol in Amsterdam.

5 tot en met 8 personen

Voor slechts 199 euro brengen wij u met maximaal 8 personen naar de luchthaven Schiphol.

Taxi Eindhoven - Schiphol Amsterdam Airport

Wanneer bestellen

Bestel uw taxi van of naar Schiphol altijd van te voren, op deze manier heeft u altijd netjes op tijd een taxi. Vooral in de vakantie periode kan het druk zijn met luchthavenvervoer. Wanneer u uw taxi ruim op tijd boekt, bent u zeker van een zorgeloze start van uw vakantie of zakenreis.

De gemoedsrust van een taxi naar Schiphol

De meeste vluchten vertrekken vroeg, ook wilt u ruim op tijd aanwezig zijn. Wanneer u met uw eigen auto gaat, zult u moeten parkeren en vervolgens met een pendelbus naar de luchthaven moeten worden vervoerd. Met de taxi mogen wij voor de deur stoppen en heeft u geen omkijken naar het parkeren en de stress die hierbij ontstaat, zo wilt u toch ook uw vakantie beginnen?

Hoe bestel ik mijn Schiphol taxi

Heel eenvoudig: bel of mail ons. Onder aan elke pagina vind u onze contactgegevens. Wij geven u direct uw vaste prijs en over het vervoer van en naar de luchthaven Schiphol hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Vanuit de regio Eindhoven

Wij helpen u graag vanuit de gehele regio Eindhoven. Omliggende dorpen zoals Best, Valkenswaard, Veldhoven, Son en Breugel en Geldrop zijn wij u met dezelfde service graag van dienst.

Hoe laat word ik opgehaald?

Deze vraag is vrij simpel te beantwoorden: zorg dat u voor vluchten binnen Europa minimaal 2 uur van te voren aanwezig bent. Bij intercontinentale vluchten kunt u 3 uur aanhouden. Hou bij het plannen van uw taxi ook rekening met files en wegwerkzaamheden. Beter te vroeg dan te laat.

Bekijk hier de vertrektijden van de luchthaven Schiphol: vertrektijden Schiphol Amsterdam