Koeriersdienst

Ook voor al uw goederenvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met elk gewenst type vervoer. Wij rijden lokale ritten, regionale ritten en zelfs internationale ritten door heel Europa.

Bestelwagen

Voor het vervoer van kleinere goederen (enveloppe, dozen etc.) zetten wij graag een bestelwagen voor u in. Dit vervoer gaat tot en met het vervoer van 1 Europallet.

Bestelbus

Voor het vervoer van maximaal 3 Europallets zetten wij een bestelbus voor u in.

Bakwagen

Voor het grotere vervoer zetten wij een bakwagen met laadklep voor u in. Deze kan maximaal 8 Europallets vervoeren.

Tarieven:

  • Bestelwagen: € 0,59 per kilometer
  • Bestelbus: € 0,69 per kilometer
  • Bakwagen: € 0,79 per kilometer
  • Koerier

Internationaal

Koerier internationaal

Koerier 8 helpt u ook met al uw internationale zendingen door heel Europa. Ons wagenpark is uitgerust met universele tolkastjes waardoor wij niet in de files staan bij de tolpoorten. Internationaal werken wij volgens het CMR verdrag.

ADR gevaarlijke stoffen

ADR gevaarlijke stoffen koerier

Ook voor het vervoer van ADR goederen boven de 1000 punten bent u bij ons aan het juiste adres. Bestelwagen, bestelbus of bakwagen met laadklep, zij staan allemaal voor u klaar om te vertrekken met al uw gevaarlijke stoffen.

De prijzen voor ADR zijn bovenstaande prijzen + 5 cent per kilometer.

Wij zijn u graag van dienst in en om Eindhoven. Vanuit daar kunnen wij uw goederen vervoeren door heel Europa, Noorwegen en Engeland.

Genoemde prijzen zijn exclusief: BTW, eventuele wachttijden, toldiensten en eventuele overnachtingen. Kilometers worden berekend van garage tot garage. De centrale helpt u graag bij het plannen van uw vervoer en kan u direct de prijs van een rit noemen.